L’històric Colmado Múrria, fundat l’any 1998, reobre les portes al públic aquest dimarts. El local, tot un referent a la ciutat i al barri de l’Eixample, mantindrà la seva essència, amb la seva emblemàtica xarcuteria, i incorporarà una zona de restauració a càrrec del xef Jordi Vilà.
El Colmado Múrria té quatre espais diferenciats:
-
La botiga–xarcuteria “Colmado Múrria”, especialitzada en productes gastronòmics catalans i internacionals. Ofereix un assortiment de més de 200 formatges artesans, fumats, embotits, conserves, fruits secs, caviar, olis, cafès, i vins i caves.
-
“El Murri”, un restaurant informal i de tapes il·lustrades, amb capacitat per a 25 comensals.
-
El restaurant d’alta gastronomia “El 1898”, amb dos menús degustació i amb capacitat per a 8 comensals.
-
“El Murmurri”, un speakeasy amb capacitat per a 10 comensals
L’establiment romandrà obert de dimarts a dissabte entre les 10 i les 00 hores (cuina oberta fins a les 23 h), i se serviran esmorzars, aperitius, dinars i sopars.
Ernest Pérez-Mas, CEO de l’operadora catalana Parlem, és el soci majoritari de la nova empresa que han creat amb Joan Múrria i el xef Jordi Vilà. L’empresari ha volgut preservar l’essència del local – amb el seu producte de tota la vida i el seu look & feel -, tot i que adaptant una botiga de queviures del segle XIX al segle XXI. “Ara, al Múrria, la gent podrà continuar comprant, però també podrà viure experiències gastronòmiques”.