IniciActualitatL’històric Colmado Múrria reobre incorporant una zona de restauració

L’històric Colmado Múrria reobre incorporant una zona de restauració

  • 12 Des 2022
  • Sala de premsa
per admin
Tornar

L’històric Colmado Múrria, fundat l’any 1998, reobre les portes al públic aquest dimarts. El local, tot un referent a la ciutat i al barri de l’Eixample, mantindrà la seva essència, amb la seva emblemàtica xarcuteria, i incorporarà una zona de restauració a càrrec del xef Jordi Vilà.

El Colmado Múrria té quatre espais diferenciats:

  • La botiga–xarcuteria “Colmado Múrria”, especialitzada en productes gastronòmics catalans i internacionals. Ofereix un assortiment de més de 200 formatges artesans, fumats, embotits, conserves, fruits secs, caviar, olis, cafès, i vins i caves.

  • “El Murri”, un restaurant informal i de tapes il·lustrades, amb capacitat per a 25 comensals.

  • El restaurant d’alta gastronomia “El 1898”, amb dos menús degustació i amb capacitat per a 8 comensals.

  • “El Murmurri”, un speakeasy  amb capacitat per a 10  comensals

L’establiment romandrà obert de dimarts a dissabte entre les 10 i les 00 hores (cuina oberta fins a les 23 h), i se serviran esmorzars, aperitius, dinars i sopars.

El xef Jordi Vilà, amb una estrella Michelin pel seu restaurant Alkimia, està al capdavant del nou espai de restauració del colmado.  “El Múrria és una joia que hem de preservar i, amb aquest projecte, ens volem tornar a enamorar de Barcelona”, afirma Vilà.

Ernest Pérez-Mas, CEO de l’operadora catalana Parlem, és el soci majoritari de la nova empresa que han creat amb Joan Múrria i el xef Jordi Vilà. L’empresari ha volgut preservar l’essència del local – amb el seu producte de tota la vida i el seu look & feel -,  tot i que adaptant una botiga de queviures del segle XIX al segle XXI. “Ara, al Múrria, la gent podrà continuar comprant, però també podrà viure experiències gastronòmiques”.